Betonwerk

Betonvloeren

Vloeren in fabriekshallen, kantoorcomplexen, woningbouwprojecten of kwekerijen. Iedere toepassing heeft zijn eigen specificaties. Wij houden rekening met de integratie van bijvoorbeeld verwarmingssystemen, intern transport, aansluitingen op laad- en loskuilen en specifieke wensen van de opdrachtgever. Deze elementen vormen de uitgangspunten voor de uitwerking van een efficiënte vloer. Dat vereist technische kennis, ervaring en inzicht, die wij kunnen bieden.

Contact Opnemen

Betonvloeren
Funderingen
Betonwerk

Funderingen

Een fundering is letterlijk de basis van ieder betonproject. Het vervaardigen van een geschikte fundering is werk voor een specialist. De juiste berekening en de juiste betonsamenstelling, het luistert allemaal uiterst nauw. Wij hebben de specifieke kennis in huis en onze vakbekwame medewerkers weten precies hoe zo’n project uitgevoerd moet worden.

Contact Opnemen

Betonwerk

Laad- en loskuilen

Elke laad- en loskuil wordt compleet uitgevoerd met ‘dock equipment’, elektrisch/hydraulisch bediend en voorzien van pompinstallatie, stootbuffers en stalen wieldwingers. Wij werken samen met verschillende gespecialiseerde leveranciers van ‘dock equipment’ systemen. Door bundeling van kennis en ervaring zijn wij in staat om een complete laad- en loskuil installatie te ontwikkelen, die perfect aansluit op de logistieke processen en wensen van de opdrachtgever.

Contact Opnemen

Laad- en Loskuilen
Kelders
Betonwerk

Kelders

Betonnen kelders worden op maat gemaakt, afhankelijk van het gebruik van de kelder, vooral in opdracht van aannemers en particulieren. Wij maken kelders onder bedrijfsruimten en woonhuizen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in soortgelijke betonconstructies voor grondbunkers en wateropvang. Wij zijn van alle (beton)markten thuis.

Contact Opnemen

Betonwerk

Eb- en vloed vloeren

Geen enkele eb- en vloedvloer in de tuinbouw is hetzelfde. In overleg met de opdrachtgever worden de specificaties bepaald voor de hoeveelheid water die binnen een bepaalde tijd aan- of afgevoerd moet worden. Product en potmaat zijn bepalend voor het afschot van de vloeren. Op basis van de verkregen gegevens wordt het ontwerp gemaakt voor een vloer op maat, die de gewenste belasting aan kan en binnen een bepaalde tijd de vloer vol met water kan laten lopen, of juist andersom. Indien van toepassing, kunnen de eb- en vloedvloeren met vloerverwarming worden uitgevoerd. Per project wordt door ons een advies op maat gegeven.

Contact Opnemen

Eb en Vloed Vloeren
Betonpaden
Betonwerk

Betonpaden

Ons allereerste product! Zo’n 35 jaar geleden begon ons bedrijf met het stellen en storten van betonpaden in de tuinbouw. Ook nu is het voor ons nog steeds een belangrijk product, want een betonpad maakt nog altijd een wezenlijk onderdeel uit van elk logistiek proces. De kwaliteit van betonpaden, binnen en buiten, moet optimaal zijn om de effectiviteit van alle logistieke processen te ondersteunen. Een goed betonpad vereist veel kennis en ervaring, daar weten wij alles van.

Contact Opnemen

Betonwerk

Transportgoten

Door schaalvergroting in de tuinbouw zijn logistieke processen nóg geavanceerder geworden dan voorheen. Gespecialiseerde bedrijven ontwikkelen hoogstaande systemen op maat, die door ons worden ingepast in onze vloeren en paden. In overleg met de leverancier, de adviseur en de opdrachtgever, zorgen wij ervoor dat elk systeem de ruimte krijgt om optimaal te functioneren. Daar hebben wij veel ervaring mee.

Contact Opnemen

Transportgoten