Geschiedenis

Organisatie

Al meer dan 35 jaar is Betonwerk M. Verkade gespecialiseerd in betonprojecten. Wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de internationale betonbranche. Onze opdrachtgevers zijn vaak zelfstandige ondernemers, maar wij werken ook voor adviseurs en andere partijen die complete projecten ontwikkelen in binnen- en buitenland.

Wij zijn gewend om onderdeel te zijn van een team voor een totaalproject en passen ons altijd op flexibele wijze aan, want voor een efficiënte uitwerking van een project is het van belang dat de werkzaamheden van alle partijen doordacht op elkaar worden afgestemd.

autos_m_verkade
Betonprojecten

Buitenland

Wij zijn al meer dan 35 jaar een toonaangevend betonverwerkend bedrijf voor de tuinbouwsector en regelmatig actief in de ons omringende landen. Omdat veel van onze opdrachtgevers steeds meer projecten werven in andere delen van de wereld, bieden wij sinds 2009 onze buitenlandse diensten wereldwijd aan.

Wij beschikken over een vakkundig team onder leiding van onze hoofduitvoerder, om buitenlandse betonprojecten zoals vloeren, paden en cultuurvloeren (eb- en vloedvloeren) te realiseren. Intern worden alle projecten technisch en inhoudelijk uitgewerkt en afgestemd op de lokale omstandigheden, zoals bijvoorbeeld grondgesteldheid en klimaat. Maar ook het gebruik van de vloeren en paden, door bijvoorbeeld machines, wordt in overweging genomen. Dat wil in het buitenland nogal eens afwijken van wat we in Nederland gewend zijn.

Als het project intern is uitgewerkt, wordt er een team (minimaal twee personen) uitgezonden voor de uitvoering op locatie: uitzetten, bekisten, bewapenen, storten en afwerken. In overleg met de opdrachtgever wordt vooraf een planning gemaakt en een samenwerking gezocht met lokale werknemers voor de uitvoering van het project. Onze mensen hebben niet alleen veel kennis en ervaring te bieden, maar zijn ook in staat om op efficiënte wijze lokale werknemers aan te sturen.

Onze

Werkwijze

Alle betonprojecten worden door onze specialisten in Nederland technisch en inhoudelijk uitgewerkt en afgestemd op de omstandigheden van een opdrachtgever. Zo wordt bijvoorbeeld het gebruik van de paden en vloeren door machines en voertuigen in overweging genomen. Elk betonproject is maatwerk.

Vervolgens wordt er een vakkundig team uitgezonden voor de uitvoering van het betonproject op locatie: uitzetten, grondwerkzaamheden, bekisten, bewapenen, storten en afwerken. In overleg met de opdrachtgever wordt vooraf een planning gemaakt en eventueel een samenwerking gezocht met lokale werknemers voor de uitvoering van het project. Onze medewerkers hebben niet alleen veel kennis en ervaring te bieden, maar zijn ook in staat om op efficiënte wijze lokale werknemers aan te sturen.

Een aantal van onze projecten

Beton Projecten

All
Put
Betonpaden
Betonvloer
Heiwerk
 • READ MORE
  De Aftrap ADO Den Haag
  8 april 2016
  Betonvloer
  Projectnaam: De Aftrap ADO Den Haag Opdrachtgever: Biersteker Dak- Gevel- en Bouwtechniek B.V.
 • READ MORE
  Bedrijfsverzamelgebouw Binckhorst
  8 april 2016
  Betonvloer, Heiwerk
  Opdrachtgever: Twins Investments B.V. Project: Bedrijfsverzamelgebouw Binckhorst Plaats: Den Haag Land: Nederland Omschrijving: Geïsoleerde betonvloer 2.180 m2 incl....
 • READ MORE
  Bedrijventerrein Malledijk
  8 april 2016
  Put
  Opdrachtgever: ProDelta Project: Bedrijventerrein Malledijk
 • READ MORE
  Valley Grown Nurseries
  8 april 2016
  Betonpaden, Betonvloer
  Opdrachtgever: Bom Greenhouses B.V. Project: Valley Grown Nurseries